Školení personálu

 

Chcete mít plnější restauraci a více spokojených zákazníků?

Nedaří se Vám sehnat vhodný personál?

Otevíráte novou restauraci?

 

Dostaneme z vašeho personálů maximum jejich potenciálu.

Zjistíme jejich silné stránky a jejich slabé stránky, které eliminujeme a změníme v silnou.

 

Školení personálu –

Kurz je určen pro číšníky, servírky a  barmany

– 1/2 denní kurz, cca 5 hodin, 3.900,- Kč na osobu

 

Školení může být ve Vaší provozovně s naším školitelem nebo ve vypsaných termínech ve školícím centru.

Proškolíme Váš personál v základech obsluhy a společenském chování.

Osvojíme jim základy správné obsluhy, tak aby vydělali Vašemu podniku více peněz a aby dostávali vyšší spropitné, vzhledem k nutnosti oboustranné spokojenosti.

Důraz na spokojenost zákazníka.

Důraz na vyšší prodeje, takzvané příprodeje ( upsell ). Ukážeme na co se zaměřit a jak docílit efektivního prodeje

Ukázky nestandardních situací a jejich řešení.

 

Školení kuchařů

– 1/2 denní kurz, cca 6 hodin, 6.900,- Kč na osobu

 

Školení se odehrává ve Vaší provozovně s naším školitelem.

Naučíme Vás správné technologické postupy k dosažení perfektního výsledku.

Efektivní zacházení se surovinami, vedoucí ke snížení nákladů a vyššímu food costu.

Vaří se pokrmy na následující dny dle Vašeho stálého, týdenního menu nebo dle dohody pro zvýšení efektivity práce a surovin.

 

Školení managerů restaurací

– 1/2 denní kurz, cca 3 hodiny, 4.900,- Kč na osobu

 

Školení může být ve Vaší provozovně s naším školitelem nebo ve vypsaných termínech ve školícím centru.

Managerská práce je stejně důležitá jako práce obsluhy nebo kuchařů, ale musí být vždy napřed a v nejlepších případech předcházet chybám, aby se vůbec nestaly.

Budeme se věnovat otázkám Manager momentu, G.R.O.W a S.M.A.R.T.E.R.

Vyřešíme problém s výběrem zaměstnanců.

Odhalování krádeží a přesměrování toku peněz.

Jak být přínosem pro podnik, jak zvýšit zisky pro podnik i pro sebe.

Nové trendy v gastronomii.

Show Buttons
Hide Buttons